Najboljši driblingi in slogi v NBA 2K23 - Utopia Gamer (2024)

NBA 2k23 je najnovejši dodatek k seriji NBA 2k. Oboževalci so igro težko pričakovali in je že od izida takojšnja uspešnica. Igra vam omogoča, da začnete digitalno košarkarsko kariero, medtem ko se borite, da presežete najboljše obstoječe igralce. Poleg tega igra omogoča svobodo nad vašimi gibi in tem, kako želite igrati. Da bi vam pomagali pri najbolj fantastičnih igrah, smo v tem priročniku zbrali najboljše poteze vodenja igre NBA 2k23.

NBA 2k23 posnema košarkarsko izkušnjo iz resničnega življenja, tako da igralci nimajo občutka, da karkoli zamujajo. V igri lahko izvajate nore poteze, ki ste jih videli samo na televiziji. Med njimi so tudi Jumpshoti, ki so tisto, o čemer se razburja. Skoki vam omogočajo, da uveljavite svojo prevlado na igrišču in so način za razkazovanje. Torej, če potrebujete pomoč pri ugotavljanju, kateri Jumpshot je najboljši za vas, si oglejte naše NBA 2k23 Vodnik po najboljših skokih.

Poleg tega igra odpira element ulične košarke. V ulični košarki izvajate nespoštljive igre, da uničite nasprotnikov um. Dela so pogosto vpadljiva in ekstravagantna, zaradi česar jih je nekoliko težko doseči. Eden posebej je sposobnost, da po potopu visi na robu. To je močna poteza, s katero zatrete nasprotnikovo voljo do boja. Vendar pa visenje z roba ni tako enostavno, kot se zdi. Zato priporočam, da se posvetujete z našimi Vodič za NBA 2k23 Kako se obesiti na obroč.

Ko smo že pri nespoštljivih potezah, je med njimi tudi dribling. Pa poglejmo pobliže, kajne?

Kazalo

  1. Kaj je dribling v NBA 2k23?
  2. NBA 2k23 Najboljše poteze driblinga
  3. Najboljši dribling se giblje glede na Build
  4. Zaključek

Kaj je dribling v NBA 2k23?

Dribling je sestavni del vsake košarkarske ekipe, saj je tisto, kar omogoča uresničitev teh bliskovitih iger. Najbolj se posvetijo driblingu razigralci, saj je njihova naloga podajati žogo glavnim strelcem. Na igrišču krmarijo s svojo zaznavo in spretnostmi na visoki ravni, da uničijo svoje nasprotnike. Kar jim pomaga premagati to, je močan dribling.

Poleg tega so spretnosti, kot je lomilec gležnja, del driblinga, saj vam omogočajo, da izravnate ravnotežje nasprotnikov in povzročite, da padejo. Trenutek zadovoljstva streljanje Koš, medtem ko vaš nasprotnik tam sedi, je ta veščina vredna. Poleg tega ni nič boljšega od dobrega potovanja. Večina profesionalnih športnikov je znana po svojem visokem zagonu, ki jim omogoča, da prehitijo večino branilcev. Zato je ključnega pomena, da se osredotočite na dribling, saj je to jedro vašega kompleta.

Dribling deluje za vse položaje na igrišču. Omogoča obrambnim igralcem, da ugrabijo žogo pri odboju in se premikajo skozi zbrane sovražnike, da jo izvlečejo. Tako hitre igre vam omogočajo, da dosežete lahek koš. Za strelce bo ustvarjalec prostora, ki jim bo omogočal hitre mete za tri točke in zabijanja.

8 najboljših vezistov v FIFA 23

Zdaj, ko veste, kako pomembna je poteza, si poglejmo globlje najboljše poteze vodenja.

NBA 2k23 Najboljše poteze driblinga

Slog vodenja

Slog Dribling je daleč najpomembnejši značilni slog igre NBA 2K23. Učinkovitost vašega povečanja hitrosti bo odvisna od vaše tehnike vodenja in sposobnosti vašega igralca, da preklaplja med načini vodenja. Močno priporočamo, da izberete možnost hitrega driblinga, če ste igralec. Košarka zahteva sposobnost vodenja, kar zahteva natančno merjenje časa in vadbo. Poznavanje driblanja vam omogoča, da igrate obrambo proti nasprotniku, medtem ko premikate žogo proti košu in dosegate točke.

V NBA 2K23 ima Michael Jordan po našem mnenju najboljši slog vodenja. Vaš igralec bo dobil gladko povečanje hitrosti in možnost hitrega spreminjanja tempa zahvaljujoč navdihu najboljšega košarkarja vseh časov. Enostavni predpogoji za stil Michaela Jordana vključujejo hitrost žoge najmanj 75 in sposobnost skakanja. Najbolj priljubljena sloga driblinga sta LeBron James in Michael Jordan.

Kljub zgradbi igralca je vsak od njih zlahka dosegljiv in je primeren za preproste kombinirane nastavitve. V stilu driblinga je prva raven Pro.

Velikost podpisa

Druga učinkovita poteza v NBA 2K23 je Signature Size-Up. Vašemu igralcu bo omogočilo, da sproti izvaja nekaj spretnosti, da pretenta nasprotnika. Ena izmed najbolj opaznih aplikacij poteze Signature Size-Up driblinga je, da vam omogoča znatno povečanje hitrosti, ko zapustite stoječi položaj.

To stikalo za vodenje je daleč najboljša možnost v igri NBA 2K23 in omogoča igralcu, da ujame nasprotnike in tako odpre prostor svojim soigralcem. Poleg tega lahko izkoristite povečano hitrost in v točnem trenutku tečete mimo nasprotnega igralca. Carmelo Anthony je bil velik favorit, vendar se to lahko spremeni, ko igra prilagodi meta. Anthonyjeva velikost omogoča preprosto lažiranje in prehod v kombinacijo, medtem ko mora vaša nasprotna ekipa ugibati, kakšna bo naslednja poteza.

Najboljše velikosti podpisa so naslednje:

  • Kyle Lowry
  • Francisco, Stephen
  • Trage Young
  • Kevin Durant in Ben Simmons sta v S rangu.

Prevelik paket izpušnih plinov

Najboljši driblingi in slogi v NBA 2K23 - Utopia Gamer (2)

Ubežni paket navpične velikosti določa, kako zapustiti velikost podpisa. Če izberete najboljšega za svojo sestavo, bo kombinirano vodenje veliko bolj dostopno, zlasti za napredne kombinacije. Če želite, da se lahko hitro premaknete iz ozkih območij in začnete fotografirati, si oglejte razpoložljive možnosti paketa za izhod iz velikosti. Če jih preizkusite, boste lažje izbrali najboljšo potezo.

Če želite izbrati najboljšega, se odločite za stil John Wall, ki se zdi manj neravni kot večina stilov. Johnov stil stene je učinkovit tudi pri zaključevanju driblingov in učinkovitem zavračanju nasprotnikovih.

Lebron, John Wall in Damien Lillard so najboljši paketi pobega v NBA 2K23. Paul George in Lebron James sta na nivoju S, medtem ko sta Kobe Bryant in Luka Doncic na nivoju A. LeBron James je idealen za gradnjo velikega človeka in zahteva le 70 ali več ročic za žogo. Poleg tega ima John Wall v lasti več kot 80 žogic in je manjši od 6'10".

Damien Lillard je tudi najboljši paket za pobeg za stražarje, s krogličnim ročajem nad 90 in višino pod 6'10".

premični prehod

Mobilni križanec lahko uporabite skupaj z velikostjo podpisa. Vendar to ni nekaj, kar igralci redno uporabljajo. Ko pa obvladate to potezo vodenja v igri NBA 2K23, boste lahko prepričali nasprotnika, da ugiba. Spretnost Moving Crossover Dribble je, ko igralec pobegne prihajajočemu nasprotniku. Igralec to doseže s premikanjem žogice med rokama in prilagajanjem smeri teka. Ker je nemogoče paziti na tehniko, je to hiter način za preslepitev branilca in celo izrisovanje prekrškov.

Iz začetnega stališča sta Kevin LaVine in Michael Jordan vaša najboljša kandidata za začetek, saj imata oba zmerne potrebe po rokovanju. Je pa tudi Jayson Tatum odličen predlog v meta zaradi svoje hitrejše animacije.

Crossover slog Le Melo Ball je lahko primeren, odvisno od vašega stila igralca. Vendar pa zahteva 80+ spretnosti z žogo in višino pod 6'10".

Spodaj je nekaj najboljših alternativnih iger, ki jih je treba upoštevati:

  • Trae Young, LaMelo Ball, Zach LaVine, Russel Westbrook
  • Donovan Mitchell in LeBron James sta v kategoriji S, Michael Jordan in James Harden pa v kategoriji A.

Premikanje za hrbtom

Spretnost Moving Behind the Back je zelo podobna spretnosti Moving Crossover. Pri uporabi zaporedja vodenja bo igralec žogo uravnotežil na hrbtu in jo premikal med rokama. Ta stil igre se od drugih razlikuje po tem, da nameravate držati telo blizu žoge. Nošenje žoge na hrbtu omogoča trčenje z nasprotnikom, ki je na poraženi strani.

V igri NBA 2k23 se vodenje za hrbtom začne, ko je zunanja noga nazaj in se šele začne pomikati naprej, vi pa morate žogo voditi v nasprotno roko. Bistvo učinkovitega driblinga za hrbtom je slediti naprej in ne bočno.

Kyrie Irving je bil velik favorit v NBA 2K22, njegov slog pa je še vedno eden najboljših v NBA 2K23. Damian Lillard je močan drugi, Zach LaVine pa je možnost nižjega statusa. Poleg tega, če izberete slog LeBrona Jamesa, že vidimo, kako se intenzivno spreminja med njegovimi igrami. Vendar menimo, da je najbolj prefinjen slog blagovne znamke, ki ga lahko izberete v NBA 2K23 za Moving Behind the Back, Zach LaVine, ker se ujema z večino oblik igralske zgradbe. Preprosto potrebujete več kot 75 veščin obvladovanja žoge in velikost pod 6'10". Prva stopnja hrbtov v stilu driblinga vključuje Pro.

Sledi nekaj najboljših alternativ driblinga, ki jih je treba upoštevati.

Damian Lillard, Zach LaVine in James Harden.

Vrtenje v gibanju

Spretnost vrtenja v gibanju vključuje lastnika žoge, ki se približa nasprotniku in zavrti njegovo telo za 360 stopinj, medtem ko se premika bočno, da ustvari prostor med seboj in nasprotnikom. O potezi vrtenja v gibanju ni veliko za govoriti. Vrtenje med premikanjem omogoča igralcu, da se vrti okoli žoge, medtem ko je s hrbtom obrnjen proti nasprotniku. Je dragocen talent, ki ga morate imeti, ko morate manevrirati po omejenem položaju, medtem ko žogo branite.

Poleg tega je učenje vrtenja eden najzahtevnejših vidikov učenja košarkarskih potez, vendar je bistvena veščina, ki jo morajo imeti profesionalci. Vključuje vlečenje košarkarske žoge za seboj, medtem ko pozicionirate notranji del stopala, da stopite nazaj okoli branilca.

Osnovno gibljivo vrtenje je lepo, vendar vam ne bo veliko pomagalo, dokler ne odkrijete metode Joela Embiida, ki je ena najboljših. Čeprav se zdi, da je poteza nekoliko nepravilna za uporabo v NBA 2K23, po preizkušanju številnih tehnik nismo mogli izbrati najboljše. Edina dva sloga, ki sta vedno pritegnila našo pozornost, sta bila osnovna vrtenja in vrtenja normalnega gibanja.

Po našem mnenju sta Moving Crossover in Behind the Back bistveno boljša od Moving Spin. Zagotavljajo hitrejše delovanje in so lažji za uporabo. Kljub temu je vseeno dobro, da drobiž hranite v omari, saj nikoli ne veste, kdaj ga boste morda potrebovali.

  • Basic in Penny Hardaway sta najboljši možnosti Moving Spin.
  • S Tier vključuje Penny in Steva Nasha.

Oklevanje v gibanju

Oklevanje v gibanju je v nasprotju z obračanjem v gibanju precej boljša veščina, na katero se je treba osredotočiti. V odprtih športih lahko hlinjenje obotavljanja zmede nasprotnika. Pravi namen oklevalne poteze je prepričati nasprotnike, da za kratek trenutek dvignejo svojo obrambno držo, kar vam daje dodatno možnost, da ustvarite priložnosti za svojega branilca na poti do koša. In ko bodo branilci obupali, bodo tudi navijači.

Ključni dejavnik pri izboljšanju vašega omahljivega gibanja v NBA 2K23 je ohranjanje nizkega položaja bokov. Posledično ohranite svojo sposobnost napada na branilca. Če želite zavajati branilca, pokažite rahlo dviganje bokov. Odvisno od položaja branilca, držanje žoge stran od strani mu omogoča, da jo zaščiti pred branilcem. NBA 2K23 ima samo dve različni vrsti najboljšega gibljivega oklevanja, čeprav ima veliko možnosti. Najhitrejša in najboljša za certificirane driblinge je tehnika Kyrie Irving, ki je na prvem mestu. Ker pa zahteva rokovanje z žogo pri 90 ali več, se bo mnogim strokovnjakom zdelo neprimerno.

  • Slog Luke Dončića je po tem najboljša alternativa. Je enostaven za nošenje, zaradi česar je eden najbolj čudovitih slogov, med katerimi lahko izbirate. Poleg tega ga lahko pridobite, če vaše sposobnosti z žogo presegajo 75.
  • Luka Doncic in Zach LeVine sta vključena v kategorijo Hesitation move s.

Nazaj

Najboljši driblingi in slogi v NBA 2K23 - Utopia Gamer (3)

Nadaljujemo z našim vodnikom NBA 2k23 Best Dribble Moves, imamo Moving Step-back. Vsak igralec bi moral poznati ta osnovni manever. Več spremenljivk vpliva na to, kako učinkovito nekdo izvaja vzvratni manever z isto nogo. Ko turbo driblate v levo oz Na desni Preden naredite velik korak nazaj, se to zgodi. Naslednja možnost je, da se obrnete in hodite nazaj čez igrišče do kota.

Držite žogo stran od branilca tako, da napadete z zunanjo roko. Z isto nogo, s katero driblate, se nagnite naprej in naredite ogromen korak nazaj. Skočite nazaj s sprednjo nogo. Postavite noge trdno na tla in se pripravite na streljanje. Karkoli že je, zdi se, da je zamrznilo njegovo obrambo, ko je bil uporabljen v povezavi z vesoljskim ustvarjalcem leto prej.

Kot pove že ime, Moving Step-back omogoča igralcem, da naredijo majhen korak nazaj, da naredijo prostor zase. S povečanjem hitrosti lahko pobegnete iz situacije, potem ko stopite korak nazaj. Lahko se tudi odmaknete, da se postavite v kot za met za tri točke in pridobite dodaten palec, da se izognete nasprotnikovemu bloku. V vsakem primeru bi vključitev Moving Step-back kot poteze vodenja močno izboljšala NBA 2K23. Slog, ki ga izberete, je še pomembnejši, saj vam bodo nekateri dali dodatno hitrost na igrišču. Imeti gibljiv korak nazaj v vašem arzenalu je bistvenega pomena, ne glede na to, ali ste močan čuvaj ali igralec.

Nič se ne more primerjati z zmogljivostjo Stephena Curryja, saj potrebuje več kot 90 vodnikov žoge, kar je težko dobiti. V ta namen lahko izberete tudi gibalni stil Giannis Antetokounmpo ali John Wall. Ta dva potrebujeta le 70+ rokovanja z žogo in ju je bistveno lažje dobiti.

Naslednje kategorije gibljivih korakov so najboljše možnosti driblanja v 2K23:

  • Giannis Antetokounmpo
  • Stephen Curry
  • luka doni
  • James Harden

Slog trojne grožnje

Košarkarski položaj s trojno grožnjo je tisti, kjer lahko igralec vodi, podaja ali strelja žogo. Igralec s položajem trojne grožnje ohranja svoje težišče nizko tako, da se odmakne od branilca, naredi korak naprej in zadrži žogo blizu svojega boka. Ofenzivni igralec ima tri možnosti proti branilcu, zaradi česar je položaj trojne grožnje v košarki zelo močan. Igralci s trojno grožnjo imajo tri različne možnosti gibanja: podajo, streljanje in dribling. Ko je igralec prisiljen izvesti kot po driblingu, lahko le poda.

Menimo, da je najboljši način ukrepanja, da ostanejo stvari jasne. Valjanje v standardnem slogu je enostavno narediti. Ker je slog trojne grožnje le stoječa drža, vam ni treba izbrati ničesar vpadljivega. Morali bi biti pripravljeni, če izberete najboljše vodenje za premikajoče se animacije.

Devin Booker je ena izmed bolj priljubljenih možnosti, vendar med številnimi vrstami, ki so na voljo na tem področju, ni tako velike raznolikosti.

Slog trojne grožnje vključuje Michaela Jordana kot na ravni s.

Najboljši dribling se giblje glede na Build

V NBA 2K23 so na voljo številne animacije in poteze vodenja. Vaša sposobnost preigravanja branilcev vam bo olajšala zadetek.

Poteze so na voljo v različnih oblikah, kot so slogi driblinga, prepoznavne velikosti, paketi za umik velikosti in drugo. Centri v igri NBA 2K23 so izjemni pri odskoku in obrambi, kar sta dva kritična vidika za zmago na košarkarski tekmi.

Zahteve glede najmanjše višine in krogličnega ročaja se razlikujejo za vsakega.

Ta vodnik vključuje najboljše animacije vodenja in poteze za gradnje naslednje generacije NBA 2K23.

VELIKI (6'10" in več)

Profesionalni slog driblinga, ki je sestavljen iz naslednjega, je najboljši slog driblinga za velike (6'10" in več) v 2K23:

  • Kevin Durant (podpisne velikosti),
  • LeBron James (Top Size Escape Packages),
  • Donovan Mitchell (premikalni križanci).

GUGALNICE (6'5" do 6'9").

Najbolj učinkovite poteze vodenja za zamahe (6'5" do 6'9") v NBA 2K23 so

  • Slog driblinga Michaela Jordana
  • Prepoznavne velikosti De'Aarona Foxa,
  • Preveliki izpušni paketi Johna Walla,
  • Mobilni križanci Donovana Mitchella.

Ščitniki (6'4" in krajši)

Najboljši slogi vodenja za zamahe (6'5 do 6'9") v NBA 2K23 so:

  • Chris Paul,
  • Značilne rezbarije Traeja Younga
  • Gibljivi križanci Jamesa Hardna.

Zaključek

To so vse najboljše dribling poteze NBA 2k23. Bistveno vam bodo pomagali pri tistih eksplozivnih igrah, da bodo vaši nasprotniki pustili v prahu. Poteze vodenja so hrbtenica vaše igre, zato jim namenite pozornost, ki si jo zaslužijo. Postali bodo vodilo vašega stila igre in vam omogočili prevlado na igrišču.

S tem zaključujemo naš vodnik NBA 2k23 Dribble Moves. Spodaj nam sporočite, katera poteza vam je najljubša!

Najboljši driblingi in slogi v NBA 2K23 - Utopia Gamer (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated:

Views: 5976

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.